Yhteystiedot

Ninnu: 044 548 3607 (klo 9-18)

ninamariag@gmail.com

Heinosniementie 65
41800 KORPILAHTI
(Jyväskylä)

Ratsastajan yhteystietolomake

Käythän täyttämässä ratsastajan yhteystietolomakkeen, jotta voimme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä esim. tuntimuutosten johdosta. Pääset lomakkeeseen tästä

Maso somessa

Seuraa meitä myös somessa! Facebook: Mason Ratsutalli, Instagram: masonratsutalliofficial. Some-kanavissamme on paljon nettisivuja täydentävää materiaalia, tykkää ja pysy ajan tasalla!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

15.5.2018
Olemme päivittäneet rekisteris- ja tietosuojaselosteemme vastaamaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Löydät rekisteriselosteemme tästä

Kilpailukutsu: talliestekisat helatorstaina 9.5. klo 11 alkaen

julkaistu16.4.2024
.

Tervetuloa Mason ratsutallin iloisiin talliestekisoihin. Ilmoittautuminen on nyt auki.

Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki löytyvät täältä.

Prosentticup tulee taas!

julkaistu 20.2.2024
Kouluratsastuksen prosentticup kilpailukutsu on julkaistu. Ensimmäinen osakilpailu on la 16.3.

Lue osallistumissäännöt ja ilmoittautumisohjeet huolella, olemme hieman päivittäneet niitä. Tervetuloa kisaamaan!

Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki löytyvät täältä.

Ratsastus talvella ja pakkasrajat

julkaistu 19.1.2024
Ota talteen pukeutumisvinkit ja lue tallimme käyntänteet ratsastustunneista pakkaskeleillä.

Klikkaa sivulle

Kesän 2024 leirit on julkaistu!

julkaistu 22.11.2023
Kesän 2024 leiriohjelma on julkastu!

Ilmoittautuminen avautuu tiiistaina 28.11. klo 8

Lisätiedot ja ilmoittautumislinkki löytyvät täältä

Työharjoitteluun tai töihin työmarkkinatuella?

julkaistu 11.9.2023
Tiesitkö, että Masolla on mahdollisuus suorittaa opintoihin liittyvä työharjoittelu tai työskennellä työmarkkinatuella?

Kiinnostuitko? Tai tunnetko jonkun, joka sopisi mukavan, perhemäisen maalaistallimme porukkaan työskentelemään monipuolisissa tehtävissä kaikenikäisten ja -kokoisten hevosten ja ponien parissa.

Toivomme yhteydenottoja reippailta, vastuuntuntoisilta, luotettavilta ja rehdin maalaisjärjen omaavilta henkilöiltä.

Lue lisää ja ota yhteyttä

Ratsastustuntien peruutussäännöt

julkaistu 18.8.2023
Kesällä lomat ja muut riennot saattavat aiheuttaa poissaoloja ratsastustunneilta. Muistutuksena peruutuskäytäntömme:

Muistathan perua ratsastustuntisi viimeistään 24 tuntia aikaisemmin tekstarilla (p 044 548 3607, Ninnu) ja varmistaa, että saat kuittauksen peruutuksesta.

Peruuttamattomista tai myöhässä peruutetuista tunneista veloitamme normaalin tuntimaksun. Sairaustapauksissa saman päivän tunnin voi perua lääkärintodistuksella

Ratsastustunnit

Mason ratsutallilla on tarjolla useita eritasoisia ratsastustunteja sekä yksityis- ja liinatunteja ja Ninnun valmennuksia kokeneemmille ja tavoitteellisille ratsastajille. Järjestämme pyynnöstä myös erilaisia teematunteja ja estetunteja.

Masolle ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset ratsastajat. Pienet ryhmät takaavat yksilöllisen opetuksen. Tule rohkeasti kokeilemaan ratsastusta, aloitetaan yhdessä alkeista! Halutessasi saat hevoselle taluttajan tunnille.

Maso on myös hyvä paikka palata ratsastuksen pariin, jos viime kerrasta on vierähtänyt pidempi aika - pääset nopeasti taas juonesta kiinni ja voit palauttaa asioita mieleen vaikkapa Ninnun yksityistunnilla. Ratsastustunnilla huomioidaan jokaisen ratsastajan tarpeet ja toiveet ja edesautetaan näin ratsastajan kehitystä. Näin taitavakin ratsastaja saa uusia virikkeitä ja oppeja ratsastukseensa.

Masolla on ratsastustunteja kaikenikäisille ja -tasoisille ratsastajille

Kaikki opetushevosemme ovat luotettavia ja osaavia ratsuja. Ne ovat kilttejä, helppoja hoidettavia ja ihmisystävällisiä. Jokaisella hevosella on omat vahvuutensa, mutta kaikki taitavat kouluratsastuksen vähintään helppo B-tasolle, osa on A-tason osaajia. Tallin tuntiratsut tekevät myös estetunteja ja suoriutuvat 60-70 cm radoista, osa reilusti korkeammaltakin. 

Tallilla on tapaturmavakuutus, joka on voimassa ratsastuntien ja ratsastusleirien aikana sekä hoidettaessa hevosta ennen ja jälkeen tuntien. Suosittelemme ratsastajille myös henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta.

Ylläpidämme aktiivisesti hevosten osaamistasoa ja viemme niitä kohti uusia haasteita, itse kutakin omista lähtökohdistaan. Meille hevoset ovat ystäviä ja työkavereita, joiden hyvinvointi on ensisijaisen tärkeä ja kaiken toiminnan lähtökohta. Hevoset rokotetaan ja kengitetään säännöllisesti, samoin niiden suuhygieniasta huolehditaan asianmukaisesti. Kiinnitämme erityistä huomiota hevosten yksilölliseen ruokavalioon, jotta se tukee hevosen yleistä hyvinvointia ja jaksamista. Lisäksi tallillamme käy hevoshieroja säännöllisesti.

Olemme erityisen iloisia tallimme avoimesta ja hyvästä yhteishengestä, joka vallitsee ratsastajien ja tukijoukkojen kesken ratsastajaan ikään ja osaamiseen katsomatta. Pidetään jatkossakin iloinen ja avoin mieli mukanamme tämän hienon harrastuksen parissa.

Viikko-ohjelma 16.8.2021 alkaen

Maanantai:
Hevosten vapaapäivä

Tiistai:
4 hengen ryhmät
Vaihtuvat opettajat, Ninnu opettaa väh. 1 krt/kk

17-18 Yleisryhmä / tavoitteellinen HeC/B
18-19 Tavoitteellinen HeC/B
19-20 Aikuisryhmä / Rento HeC/B

Keskiviikko:
4 hengen ryhmät
Vaihtuvat opettajat, Ninnu opettaa väh. 1 krt/kk

16-17  Varattu
17-18 Yleisryhmä HeC/B
18-19 Aikuiset
19-20 Täti- ja setäratsastajat

Torstai:
4 hengen ryhmät, Ninnun valmennuspainotteiset tunnit *)

16-17 Kisatiimi
17-18 Ninnun tunnit
18-19 Ninnun tunnit

*) tuntihinta 33 EUR. Kaikki ryhmät ovat sisällöltään samantasoisia, tehtävät sovitetaan ratsastajakohtaisesti. Myös esteitä. Valmennustuntilaisten toivotaan sitoutuvan tavoitteelliseen harjoitteluun ratsastamalla lisäksi vähintään 1 viikkotunti.

Perjantai:
5-6 hengen ryhmät
Vaihtuvat opettajat, Ninnu opettaa väh. 1 krt/kk

16-17 Nuorten tunti
17-18 Nuorten tavoitteellinen ryhmä
18-19 Tavoitteellinen HeC/B
19-20 Rento HeB

Lauantai:
4 hengen ryhmät
Pääsääntöisesti Ninnun tunnit

10-11 Aikuisryhmä
11-12 Helppo B
12.30 - 13.30 Estepainotteinen tunti
13.30 - 14.30 Tätiesteet

Sunnuntai:
4 hengen ryhmät
Vaihtuvat opettajat

(10-11 Satunnaisesti lasten tunti, kysy lisää)
11-12 Yleistunti
12-13 Nuoret HeC/B
13-14 Alkeistunti
14-15 Pääsääntöisesti Ninnun HeB ->
15-16 Pääsääntöisesti Ninnun HeB ->

Ratsastustuntien varaaminen ja peruminen

Tuntien varaaminen: Voit varata ratsastustuntisi puhelimitse tai kulloisenkin käyntisi yhteydessä. Ratsastustunteja on pääsääntöisesti arki-iltaisin tiistaista perjantaihin ja viikonloppuisin päiväsaikaan.

Tuntien peruminen:Tuntien peruminen: Mikäli joudut perumaan varaamasi ratsastustunnin, pyri aina tekemään se viipymättä. Näin voimme tarjota vapautunutta paikkaa jollekin toiselle ratsastajalle. Varattu ratsastustunti tulee perua viimeistään 24 tuntia aikaisemmin puhelimitse, mieluiten tekstiviestillä tallin numeroon. Peruutus on vastaanotettu kun olet saanut kuittausviestin. Ellet sellaista jostain syystä saa, soita perään tai laita uusi viesti.

Peruuttamattomista tai myöhässä peruutetuista tunneista veloitamme normaalin tuntimaksun. Sairaustapauksissa saman päivän tunnin voi perua lääkärintodistuksella.

Puhelinnumeromme (klo 9-18):
Ninnu: 044 548 3607 (ensisijaisesti tekstiviesti/WhatsApp)

Yksityistunnit ja liinatunnit

Ninnun yksityistunti: voit sopia tunnille jonkun teeman, treenata haluaamasi rataa, työstää tiettyä kehityskohdetta tai osa-aluetta tai vaikka ottaa vähän tuntumaa ratsastukseen tauon jälkeen.

Ninnun liinatunti: Liinatunnilla pääset yksilöllisesti paneutumaan esim. istuntaan, painoapujen käyttöön ym asioihin valintasi mukaan satuloidulla tai satuloimattamalla hevosella. Tunnin mittainen rupeama sisältää ohjatun alku- ja loppuverryttelyn sekä tehokkaan liinatyöskentely-osuuden.

Näiden tuntien varaukset suoraan Ninnulta, p. 044 548 3607 (klo 9-18), ensisijaisesti tekstiviestillä/WhatsApp).