Yhteystiedot

Ninnu: 044 548 3607
soittoaika klo 9-18

ninamariag@gmail.com

Heinosniementie 65
41800 KORPILAHTI
(Jyväskylä)

Ratsastajan yhteystietolomake

Käythän täyttämässä ratsastajan yhteystietolomakkeen, jotta voimme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä esim. tuntimuutosten johdosta. Pääset lomakkeeseen tästä

Maso somessa

Seuraa meitä myös somessa! Facebook: Mason Ratsutalli, Instagram: masonratsutalliofficial. Some-kanavissamme on paljon nettisivuja täydentävää materiaalia, tykkää ja pysy ajan tasalla!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

15.5.2018
Olemme päivittäneet rekisteris- ja tietosuojaselosteemme vastaamaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Löydät rekisteriselosteemme tästä

Kesän 2021 ratsastusleirit julkaistu!

Päivitys 19.1.2021

Yleisleirillä 2 paikkaa
Junnuleirillä (teemme tarvittaessa alkeisryhmän, sopii siis myös aloitteleville ratsastajille) muutama vapaa paikka.
---
Esteleiri täynnä
Aikuisleiri täynnä
Perheleiri täynnä


1.12.2020
Tätä on odotettu! Kesän 2021 leirit on nyt julkaistu. Leireille ilmoittaudutaan sähköisellä ilmottautumislomakkella, joka avataan pe 4.12. klo 8.00.

Viime vuonna leirit humahtivat täyteen pikavauhtia, joten ole nopea. Ilmoittautumisohjeet ja leirisisällöt löytyvät tästä

Ninnun istuntapainotteinen koulukurssi 5.-6.2.

Kurssi täynnä

13.1.2021
Järjestämme 5.-6.2. Ninnun istuntapainotteisen koulukurssin (maks 8 osallistujaa).
Hinta on 100 EUR ja se sisältää

- Tuhdin teoriaosuuden (pe-ilta)
- 2x 75 min pienryhmätuntia (maks 4 ratsukkoa)
- Lounaan
- Loppupalaverin, palautteen ja kahvittelun

Ilmoittautumiset viimeistään 31.1. Ninnulle, p 044 548 3607.

Kurssi toteutuu vallitsevan koronatilanteen ja viranomaisohjeistuksen niin salliessa. Säävaraus. Kurssilaisille lähetetään tapahtumakohtainen koronaohjeistus ennen kurssia.

Työharjoitteluun tai töihin työmarkkinatuella?

25.8.2020
Tiesitkö, että Masolla on mahdollisuus suorittaa opintoihin liittyvä työharjoittelu, työskennellä työmarkkinatuella tai vaikkapa työllistyä oppisopimuksella?

Kiinnostuitko? Tai tunnetko jonkun, joka sopisi mukavan, perhemäisen maalaistallimme porukkaan työskentelemään monipuolisissa tehtävissä kaikenikäisten ja -kokoisten hevosten ja ponien parissa.

Toivomme yhteydenottoja reippailta, vastuuntuntoisilta, luotettavilta ja rehdin maalaisjärjen omaavilta henkilöiltä.

Lue lisää ja ota yhteyttä

Kehitä hevosmiestaitojasi talliavustajana tai ilta-/aamutallin parissa

24.4.2020
Tiesitkö, että tallilla on paljon kivaa tekemistä myös ratsastamisen ohessa? Tule talliavustajaksi tai ota vastuuta aamu-/iltatallin tekijänä. Lue lisää

Ratsastustunnit

Mason ratsutallilla on tarjolla useita eritasoisia ratsastustunteja sekä yksityis- ja liinatunteja ja Ninnun valmennuksia kokeneemmille ja tavoitteellisille ratsastajille. Järjestämme pyynnöstä myös erilaisia teematunteja ja estetunteja.

Masolle ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -tasoiset ratsastajat. Pienet ryhmät takaavat yksilöllisen opetuksen. Tule rohkeasti kokeilemaan ratsastusta, aloitetaan yhdessä alkeista! Halutessasi saat hevoselle taluttajan tunnille.

Maso on myös hyvä paikka palata ratsastuksen pariin, jos viime kerrasta on vierähtänyt pidempi aika - pääset nopeasti taas juonesta kiinni ja voit palauttaa asioita mieleen vaikkapa Ninnun yksityistunnilla. Ratsastustunnilla huomioidaan jokaisen ratsastajan tarpeet ja toiveet ja edesautetaan näin ratsastajan kehitystä. Näin taitavakin ratsastaja saa uusia virikkeitä ja oppeja ratsastukseensa.

Masolla on ratsastustunteja kaikenikäisille ja -tasoisille ratsastajille

Kaikki opetushevosemme ovat luotettavia ja osaavia ratsuja. Ne ovat kilttejä, helppoja hoidettavia ja ihmisystävällisiä. Jokaisella hevosella on omat vahvuutensa, mutta kaikki taitavat kouluratsastuksen vähintään helppo B-tasolle, osa on A-tason osaajia. Tallin tuntiratsut tekevät myös estetunteja ja suoriutuvat 60-70 cm radoista, osa reilusti korkeammaltakin. 

Tallilla on tapaturmavakuutus, joka on voimassa ratsastuntien ja ratsastusleirien aikana sekä hoidettaessa hevosta ennen ja jälkeen tuntien. Suosittelemme ratsastajille myös henkilökohtaista vapaa-ajan vakuutusta.

Ylläpidämme aktiivisesti hevosten osaamistasoa ja viemme niitä kohti uusia haasteita, itse kutakin omista lähtökohdistaan. Meille hevoset ovat ystäviä ja työkavereita, joiden hyvinvointi on ensisijaisen tärkeä ja kaiken toiminnan lähtökohta. Hevoset rokotetaan ja kengitetään säännöllisesti, samoin niiden suuhygieniasta huolehditaan asianmukaisesti. Kiinnitämme erityistä huomiota hevosten yksilölliseen ruokavalioon, jotta se tukee hevosen yleistä hyvinvointia ja jaksamista. Lisäksi tallillamme käy hevoshieroja säännöllisesti.

Olemme erityisen iloisia tallimme avoimesta ja hyvästä yhteishengestä, joka vallitsee ratsastajien ja tukijoukkojen kesken ratsastajaan ikään ja osaamiseen katsomatta. Pidetään jatkossakin iloinen ja avoin mieli mukanamme tämän hienon harrastuksen parissa.

Ratsastustuntien varaaminen ja peruminen

Tuntien varaaminen: Voit varata ratsastustuntisi puhelimitse tai kulloisenkin käyntisi yhteydessä. Ratsastustunteja on pääsääntöisesti arki-iltaisin tiistaista perjantaihin ja viikonloppuisin päiväsaikaan.

Tuntien peruminen:Tuntien peruminen: Mikäli joudut perumaan varaamasi ratsastustunnin, pyri aina tekemään se viipymättä. Näin voimme tarjota vapautunutta paikkaa jollekin toiselle ratsastajalle. Varattu ratsastustunti tulee perua viimeistään 24 tuntia aikaisemmin puhelimitse, mieluiten tekstiviestillä tallin numeroon. Peruutus on vastaanotettu kun olet saanut kuittausviestin. Ellet sellaista jostain syystä saa, soita perään tai laita uusi viesti. Peruuttamattomista tunneista veloitamme normaalin tuntihinnan.

Puhelinnumeromme (klo 9-18):
Ninnu: 044 548 3607 (ensisijaisesti tekstiviesti/WhatsApp)

Yksityistunnit ja liinatunnit

Ninnun yksityistunti: voit sopia tunnille jonkun teeman, treenata haluaamasi rataa, työstää tiettyä kehityskohdetta tai osa-aluetta tai vaikka ottaa vähän tuntumaa ratsastukseen tauon jälkeen.

Ninnun liinatunti: Liinatunnilla pääset yksilöllisesti paneutumaan esim. istuntaan, painoapujen käyttöön ym asioihin valintasi mukaan satuloidulla tai satuloimattamalla hevosella. Tunnin mittainen rupeama sisältää ohjatun alku- ja loppuverryttelyn sekä tehokkaan liinatyöskentely-osuuden.

Näiden tuntien varaukset suoraan Ninnulta, p. 044 548 3607 (klo 9-18), ensisijaisesti tekstiviestillä/WhatsApp).