Yhteystiedot

Ninnu: 044 548 3607
soittoaika klo 9-18

ninamariag@gmail.com

Heinosniementie 65
41800 KORPILAHTI
(Jyväskylä)

Ratsastajan yhteystietolomake

Käythän täyttämässä ratsastajan yhteystietolomakkeen, jotta voimme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä esim. tuntimuutosten johdosta. Pääset lomakkeeseen tästä

Maso somessa

Seuraa meitä myös somessa! Facebook: Mason Ratsutalli, Instagram: masonratsutalliofficial. Some-kanavissamme on paljon nettisivuja täydentävää materiaalia, tykkää ja pysy ajan tasalla!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

15.5.2018
Olemme päivittäneet rekisteris- ja tietosuojaselosteemme vastaamaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Löydät rekisteriselosteemme tästä

Kesän 2021 ratsastusleirit julkaistu!

Päivitys 19.1.2021

Yleisleirillä 2 paikkaa
Junnuleirillä (teemme tarvittaessa alkeisryhmän, sopii siis myös aloitteleville ratsastajille) muutama vapaa paikka.
---
Esteleiri täynnä
Aikuisleiri täynnä
Perheleiri täynnä


1.12.2020
Tätä on odotettu! Kesän 2021 leirit on nyt julkaistu. Leireille ilmoittaudutaan sähköisellä ilmottautumislomakkella, joka avataan pe 4.12. klo 8.00.

Viime vuonna leirit humahtivat täyteen pikavauhtia, joten ole nopea. Ilmoittautumisohjeet ja leirisisällöt löytyvät tästä

Ninnun istuntapainotteinen koulukurssi 5.-6.2.

Kurssi täynnä

13.1.2021
Järjestämme 5.-6.2. Ninnun istuntapainotteisen koulukurssin (maks 8 osallistujaa).
Hinta on 100 EUR ja se sisältää

- Tuhdin teoriaosuuden (pe-ilta)
- 2x 75 min pienryhmätuntia (maks 4 ratsukkoa)
- Lounaan
- Loppupalaverin, palautteen ja kahvittelun

Ilmoittautumiset viimeistään 31.1. Ninnulle, p 044 548 3607.

Kurssi toteutuu vallitsevan koronatilanteen ja viranomaisohjeistuksen niin salliessa. Säävaraus. Kurssilaisille lähetetään tapahtumakohtainen koronaohjeistus ennen kurssia.

Työharjoitteluun tai töihin työmarkkinatuella?

25.8.2020
Tiesitkö, että Masolla on mahdollisuus suorittaa opintoihin liittyvä työharjoittelu, työskennellä työmarkkinatuella tai vaikkapa työllistyä oppisopimuksella?

Kiinnostuitko? Tai tunnetko jonkun, joka sopisi mukavan, perhemäisen maalaistallimme porukkaan työskentelemään monipuolisissa tehtävissä kaikenikäisten ja -kokoisten hevosten ja ponien parissa.

Toivomme yhteydenottoja reippailta, vastuuntuntoisilta, luotettavilta ja rehdin maalaisjärjen omaavilta henkilöiltä.

Lue lisää ja ota yhteyttä

Kehitä hevosmiestaitojasi talliavustajana tai ilta-/aamutallin parissa

24.4.2020
Tiesitkö, että tallilla on paljon kivaa tekemistä myös ratsastamisen ohessa? Tule talliavustajaksi tai ota vastuuta aamu-/iltatallin tekijänä. Lue lisää

Haemme tiimiimme tallityöntekijää

Oletko oikeutettu työllistämistukeen, haetko opintoihin liittyvää työharjoittelu- tai oppisopimuspaikkaa, kiinnostaako työkokeilu?

25.8.2020

Tallimme asiakasmäärät jatkavat kasvua ja vähitellen hevoset siirtyvät laitumilta yöpymään tallille, joten tarvitsemme vahvistusta varsinkin aamu- ja päivätallitiimiimme.

Emme edellytä aiempaa kokemusta tallitöistä, sinut perehdytetään tehtäviin. Työskentelet yhdessä muiden kanssa, joten apua on aina tarjolla. Tarvitset reippaan otteen ja hyvän asenteen työntekoon, suurin osa työstä tehdään ulkosalla, kelissä kuin kelissä. Toivomme sinun olevan hevosista kiinnostunut sekä halukas oppimaan uutta.

Tallin päivittäisiin tehtäviin kuuluu mm. karsinoiden ja tallialueen siivous, hevosten ruokkiminen, päivätarhoihin vienti, loimitus sekä muut päivittäiset toimenpiteet. 

Pääset myös liikuttamaan hevosia ja halutessasi myös osallistumaan muihin tehtäviin osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Kiinnostuitko? Soita Ninnulle, p 044 548 3607 ja kysy lisätietoja. Jos tallimme ei ole sinulle aiemmin tuttu, kerromme mielellämme lisää tallimme toiminnasta, hevosista ja esittelemme paikkojamme. 

Tallillamme asuu 21 hevosta & ponia, joista kaikki tarhaavat aamusta alkuiltaan. Ratsastuskoulutunnit pyörivät arki-iltaisin ti-pe ja viikonloppuisin päiväsaikaan. Lisäksi tallillamme käy säännöllisesti valmentajia, hevoshieroja, kengittäjä sekä muita hevosalan ammattilaisia huolehtimassa hevostemme hyvinvoinnista.