Yhteystiedot

Ninnu: 044 548 3607 (klo 9-18)

ninamariag@gmail.com

Heinosniementie 65
41800 KORPILAHTI
(Jyväskylä)

Ratsastajan yhteystietolomake

Käythän täyttämässä ratsastajan yhteystietolomakkeen, jotta voimme tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä esim. tuntimuutosten johdosta. Pääset lomakkeeseen tästä

Maso somessa

Seuraa meitä myös somessa! Facebook: Mason Ratsutalli, Instagram: masonratsutalliofficial. Some-kanavissamme on paljon nettisivuja täydentävää materiaalia, tykkää ja pysy ajan tasalla!

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

15.5.2018
Olemme päivittäneet rekisteris- ja tietosuojaselosteemme vastaamaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta. Löydät rekisteriselosteemme tästä

Tiimivaattteet tilattavissa 9.10.2022 asti

28.9.2022
Suositut tiimivaatteemme ovat taas tilattavissa.

Tallilta löytyy sovituskappaleet ja tilauslistat. Toimi pian, kuitenkin viimeistään 9.10.

Huomioithan, että tuotteet tulee maksaa tilatessa, joten varaa mukaan käteistä, mielellään tasaraha.

Katso myös Heponetin masolaisille tekemä erikoistarjous ihanan pitkästä ja lämpimästä ratsastustoppatakista.

Tarjonnan näet tästä

Tallikisat 8.-9.10. Kilpailukutsu on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen on auki

7.9.2022
Lämpimästi tervetuloa syksyn tallikisoihin, joissa ratkotaan muun kisaamisen ohessa myös paitsi Mason mestaruudet, myös juniori- ja aikuismestaruudet sekä este- että kouluratsastuksessa.

Olemme hieman päivittäneet sekä ilmoittautumiskäytänteitä että sääntöjä, luethan siis kilpailukutsun huolellisesti.

Kilpailukutsu, ilmoittautumisohjeet ja muut lisätiedot

Tuntikalenteri 16.8. alkaen

8.9.2022
Kalenterissa on vakioviikkotuntimme, joille voit kysellä viikottain yksittäisiä vapaita paikkoja

Vakioviikkotuntien lisäksi on mahdollista ottaa yksityistunteja. Järjestämme ajoittain myös erilaisia teematunteja ja -päiviiä, kursseja yms. Näistä saat lisätietoja kotisivuiltamme, some-kanavistamme sekä kysymällä Ninnulta, p 044 548 3607 Tuntikalenteriin

Hinnastomme päivittyy 1.9.2022

30.8.2022
Tutustu päivitettyyn hinnastoomme

Hinnastoomme

Työharjoitteluun tai töihin työmarkkinatuella?

30.8.2022
Tiesitkö, että Masolla on mahdollisuus suorittaa opintoihin liittyvä työharjoittelu tai työskennellä työmarkkinatuella?

Kiinnostuitko? Tai tunnetko jonkun, joka sopisi mukavan, perhemäisen maalaistallimme porukkaan työskentelemään monipuolisissa tehtävissä kaikenikäisten ja -kokoisten hevosten ja ponien parissa.

Toivomme yhteydenottoja reippailta, vastuuntuntoisilta, luotettavilta ja rehdin maalaisjärjen omaavilta henkilöiltä.

Lue lisää ja ota yhteyttä

Ratsastustuntien peruutussäännöt

julkaistu 8.6.2022
Kesällä lomat ja muut riennot saattavat aiheuttaa poissaoloja ratsastustunneilta. Muistutuksena peruutuskäytäntömme:

Muistathan perua ratsastustuntisi viimeistään 24 tuntia aikaisemmin tekstarilla (p 044 548 3607, Ninnu) ja varmistaa, että saat kuittauksen peruutuksesta.

Peruuttamattomista tai myöhässä peruutetuista tunneista veloitamme normaalin tuntimaksun. Sairaustapauksissa saman päivän tunnin voi perua lääkärintodistuksella

Haemme tiimiimme tallityöntekijää

Oletko oikeutettu työllistämistukeen, haetko opintoihin liittyvää työharjoittelu- tai oppisopimuspaikkaa, kiinnostaako työkokeilu?

9.2.2022

Tallimme asiakasmäärät jatkavat kasvua ja vähitellen hevoset siirtyvät laitumilta yöpymään tallille, joten tarvitsemme vahvistusta varsinkin aamu- ja päivätallitiimiimme.

Emme edellytä aiempaa kokemusta tallitöistä, sinut perehdytetään tehtäviin. Työskentelet yhdessä muiden kanssa, joten apua on aina tarjolla. Tarvitset reippaan otteen ja hyvän asenteen työntekoon, suurin osa työstä tehdään ulkosalla, kelissä kuin kelissä. Toivomme sinun olevan hevosista kiinnostunut sekä halukas oppimaan uutta.

Tallin päivittäisiin tehtäviin kuuluu mm. karsinoiden ja tallialueen siivous, hevosten ruokkiminen, päivätarhoihin vienti, loimitus sekä muut päivittäiset toimenpiteet. 

Pääset myös liikuttamaan hevosia ja halutessasi myös osallistumaan muihin tehtäviin osaamisen ja mielenkiinnon mukaan.

Kiinnostuitko? Soita Ninnulle, p 044 548 3607 ja kysy lisätietoja. Jos tallimme ei ole sinulle aiemmin tuttu, kerromme mielellämme lisää tallimme toiminnasta, hevosista ja esittelemme paikkojamme. 

Tallillamme asuu 21 hevosta & ponia, joista kaikki tarhaavat aamusta alkuiltaan. Ratsastuskoulutunnit pyörivät arki-iltaisin ti-pe ja viikonloppuisin päiväsaikaan. Lisäksi tallillamme käy säännöllisesti valmentajia, hevoshieroja, kengittäjä sekä muita hevosalan ammattilaisia huolehtimassa hevostemme hyvinvoinnista.